Antik & Brugskunst

Find os også på:

Kontakt os på: 97 53 63 96

Se videoen om Dalsgaard Antik


De seneste 27 år har vi på Dalsgaard Antik solgt antikviteter på hele gården. I dag står vi med en gård med salgsareal på 2000 m2 fyldt op med en masse flotte antikviteter og brugskunst. Vores sortiment består i dag bl.a. af Royal Copenhagen, Bing og Grøndahl, malerier, sølvbestik, pletbestik, kaffestel, møbler, spisestel, kongelige figurer, gammelt legetøj, retroting, bøger osv. Blandt de ubrugte ting finder du et stort udvalg af glaskunst, silkeblomster, lys og servietter. Hvert år fra d. 1. november er hele gården pyntet op med søde nisser, og smukke engle. Tilsammen udgør disse julerier en af landets største juleudstillinger. Umiddelbart efter julen begynder vi på vores årlige påskeudstilling, som også hører blandt en af landets største.

Juleudstilling på Dalsgaard Antik


Juletid på Dalsgaard Antik betyder travlhed. Fra d. 1. november. byder vi hvert eneste år på en enestående juleudstilling. Juleudstillingen pynter på hver eneste kvadratmeter af gården, og nisserne kravler rundt i hver en krog. I caféen byder vi i november og december måned på lækre æbleskiver og glögg. I år kommer Y's Men's Club, og står i købmandskolonialen.

Påskeudstilling på Dalsgaard Antik


I påsken byder vi på en af landets største påskeudstillinger. Kyllinger, harer og påskeæg pynter gården op i måneden op til påskedagene. Du kan se et lille udpluk af vores påskeudstilling i videoen ved siden af.

Åbningstider:

Mandag-tirsdag: Lukket

Onsdag-søndag: 13:00-17:00

Stårupvej 29, Dommerby, 7840 Højslev

Copyright 2019 Dalsgaard Antik. All Rights Reserved.